Nyttio
Alla guider för Nyttio Connect och Byrå
Byrå

Avsluta byråns klientåtkomst

Stoppa framtida arbete men bevara revisionslogg.

6 minAlla användare

Kort svar

Avslut ändrar kopplingsstatus och rättigheter.

Så fungerar det i Nyttio

  1. 1

    Förstå underlaget

    Avslut ändrar kopplingsstatus och rättigheter.

  2. 2

    Gör detta i Nyttio

    Kontrollera öppna uppgifter och avsluta kopplingen.

  3. 3

    Kontrollera resultatet

    Byråanvändare kan inte längre öppna klienten.

Viktigt att komma ihåg

  • Kontrollera att byråanvändare kan inte längre öppna klienten.

Vanliga misstag

  • Ta inte bort historiska kvitton.
Öppna den beskrivna funktionen

Knappen går till den specifika vy eller undersektion som guiden gäller.

Öppna Byrå och klienter